. (1389). ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی زعفران طی دوره‌ی نگه‌داری یکساله. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(1), 35-46.
. "ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی زعفران طی دوره‌ی نگه‌داری یکساله". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2, 1, 1389, 35-46.
. (1389). 'ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی زعفران طی دوره‌ی نگه‌داری یکساله', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(1), pp. 35-46.
. ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی زعفران طی دوره‌ی نگه‌داری یکساله. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1389; 2(1): 35-46.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب