. (1389). بررسی اثر اختلاط آرد جو بدون پوشینه با آرد گندم بر خصوصیّات حسّی و تغذیه‌ای نان بربرى. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(2), 1-11.
. "بررسی اثر اختلاط آرد جو بدون پوشینه با آرد گندم بر خصوصیّات حسّی و تغذیه‌ای نان بربرى". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2, 2, 1389, 1-11.
. (1389). 'بررسی اثر اختلاط آرد جو بدون پوشینه با آرد گندم بر خصوصیّات حسّی و تغذیه‌ای نان بربرى', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(2), pp. 1-11.
. بررسی اثر اختلاط آرد جو بدون پوشینه با آرد گندم بر خصوصیّات حسّی و تغذیه‌ای نان بربرى. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1389; 2(2): 1-11.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب