تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 10,005 |
تعداد مقالات | 83,623 |
تعداد مشاهده مقاله | 78,416,303 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 55,444,856 |
بررسی نقش بیولوژیک عصارهی زعفران در تحریک فعالیت ضد میکروبی انتروکوکوس هایرائی | ||
نوآوری در علوم و فناوری غذایی | ||
مقاله 4، دوره 2، شماره 2 - شماره پیاپی 5، آذر 1389، صفحه 25-38 اصل مقاله (477.11 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
چکیده | ||
هدف از این تحقیق، بررسی نقش بیولوژیک عصارهی زعفران در تحریک فعالیت ضد میکروبی انتروکوکوس هایرائی میباشد. پس از کشت انتروکوکوس هایرائی در محیط کشت Broth BHI، سانتریفیوژ و جداسازی تودهی میکروبی، ترکیبات ضد میکروبی توسط دیالیز خالص سازی شدند و وزن مولکولی ترکیبات استخراج شده، توسط الکتروفورز SDS-PAGE تخمین زده شد . عصارهی زعفران با سوسپانسیون میکروبی ترکیب شد و غلظت پروتئین، واحد فعالیت و فعالیت کل نمونه ها تعیین گردید. اثر ضد میکروبی این نمونهها با استفاده از روش چاهک ارزیابی شد و در ادامه حداقل غلظت باکتریواستاتیکی ترکیبات ضد میکروبی تعیین گردید. با بررسی تاثیر ضد میکروبی و ارزیابی کمترین غلظت باکتریواستاتیکی انتروسین بر روی باکتری های استافیلوکوکوس ارئوس، باسیلوس سرئوس، لیستریا مونوسیتوجنز و کلبسیلا پنومونیه، مشخص شد که بیش ترین تاثیر ضد میکروبی و کمترین غلظت باکتریواستاتیکی انتروسین، بر روی لیستریا مونوسیتوجنز بوده است. با توجه به نتایج به دست آمده از این تحقیق، عصارهی زعفران میتواند بر روی تولید انتروسین و اثر ضد میکروبی انتروکوکوس هایرائی، تاثیر سینرژیستی داشته باشد. | ||
کلیدواژهها | ||
انتروسین؛ انتروکوکوس هایرائی؛ عصاره ی زعفران؛ لیستریا مونوسیتوجنز | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 249 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 138 |