. (1389). بررسی نقش بیولوژیک عصاره‌ی زعفران در تحریک فعالیت ضد میکروبی انتروکوکوس هایرائی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(2), 25-38.
. "بررسی نقش بیولوژیک عصاره‌ی زعفران در تحریک فعالیت ضد میکروبی انتروکوکوس هایرائی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2, 2, 1389, 25-38.
. (1389). 'بررسی نقش بیولوژیک عصاره‌ی زعفران در تحریک فعالیت ضد میکروبی انتروکوکوس هایرائی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(2), pp. 25-38.
. بررسی نقش بیولوژیک عصاره‌ی زعفران در تحریک فعالیت ضد میکروبی انتروکوکوس هایرائی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1389; 2(2): 25-38.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب