. (1389). بررسی تأثیر پارامترهای زمان هموژنیزاسیون و غلظت بر ویژگی‌های امولسیون کنندگی پروتئین آب پنیر تغلیظ شده. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(2), 35-45.
. "بررسی تأثیر پارامترهای زمان هموژنیزاسیون و غلظت بر ویژگی‌های امولسیون کنندگی پروتئین آب پنیر تغلیظ شده". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2, 2, 1389, 35-45.
. (1389). 'بررسی تأثیر پارامترهای زمان هموژنیزاسیون و غلظت بر ویژگی‌های امولسیون کنندگی پروتئین آب پنیر تغلیظ شده', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(2), pp. 35-45.
. بررسی تأثیر پارامترهای زمان هموژنیزاسیون و غلظت بر ویژگی‌های امولسیون کنندگی پروتئین آب پنیر تغلیظ شده. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1389; 2(2): 35-45.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب