. (1389). ارزیابی تاثیر فرمولاسیون‌های ترکیبی از آنتی اکسیدان‌های طبیعی، سنتزی و اسید سیتریک در پایدارسازی روغن کره. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(2), 55-65.
. "ارزیابی تاثیر فرمولاسیون‌های ترکیبی از آنتی اکسیدان‌های طبیعی، سنتزی و اسید سیتریک در پایدارسازی روغن کره". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2, 2, 1389, 55-65.
. (1389). 'ارزیابی تاثیر فرمولاسیون‌های ترکیبی از آنتی اکسیدان‌های طبیعی، سنتزی و اسید سیتریک در پایدارسازی روغن کره', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(2), pp. 55-65.
. ارزیابی تاثیر فرمولاسیون‌های ترکیبی از آنتی اکسیدان‌های طبیعی، سنتزی و اسید سیتریک در پایدارسازی روغن کره. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1389; 2(2): 55-65.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب