. (1389). ارزیابی خواص مکانیکی و ویژگی‌های نوری فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین نخود(Cicer arietinum L.) حاوی اسانس آویشن به کمک روش سطح پاسخ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(3), 25-39.
. "ارزیابی خواص مکانیکی و ویژگی‌های نوری فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین نخود(Cicer arietinum L.) حاوی اسانس آویشن به کمک روش سطح پاسخ". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2, 3, 1389, 25-39.
. (1389). 'ارزیابی خواص مکانیکی و ویژگی‌های نوری فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین نخود(Cicer arietinum L.) حاوی اسانس آویشن به کمک روش سطح پاسخ', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(3), pp. 25-39.
. ارزیابی خواص مکانیکی و ویژگی‌های نوری فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین نخود(Cicer arietinum L.) حاوی اسانس آویشن به کمک روش سطح پاسخ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1389; 2(3): 25-39.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب