. (1389). بررسی تأثیر عصاره‌ی آبی میوه‌ی زرشک دانه‌دار کوهی بر کاهش فشار خون بیماران مبتلا به هیپرتانسیون. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(3), 37-44.
. "بررسی تأثیر عصاره‌ی آبی میوه‌ی زرشک دانه‌دار کوهی بر کاهش فشار خون بیماران مبتلا به هیپرتانسیون". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2, 3, 1389, 37-44.
. (1389). 'بررسی تأثیر عصاره‌ی آبی میوه‌ی زرشک دانه‌دار کوهی بر کاهش فشار خون بیماران مبتلا به هیپرتانسیون', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(3), pp. 37-44.
. بررسی تأثیر عصاره‌ی آبی میوه‌ی زرشک دانه‌دار کوهی بر کاهش فشار خون بیماران مبتلا به هیپرتانسیون. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1389; 2(3): 37-44.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب