. (1389). بررسی عوامل موثر بر ماندگاری ریزکپسول‌های حاصل از ریزپوشانی لیمونن توسط پروتئین آب پنیر تغلیظ شده. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(3), 45-52.
. "بررسی عوامل موثر بر ماندگاری ریزکپسول‌های حاصل از ریزپوشانی لیمونن توسط پروتئین آب پنیر تغلیظ شده". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2, 3, 1389, 45-52.
. (1389). 'بررسی عوامل موثر بر ماندگاری ریزکپسول‌های حاصل از ریزپوشانی لیمونن توسط پروتئین آب پنیر تغلیظ شده', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(3), pp. 45-52.
. بررسی عوامل موثر بر ماندگاری ریزکپسول‌های حاصل از ریزپوشانی لیمونن توسط پروتئین آب پنیر تغلیظ شده. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1389; 2(3): 45-52.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب