. (1389). اثر بازدارندگی پوشش خوراکی مغز پسته با پایه‌ی کنسانتره‌ی پروتئینی آب پنیر و عصاره‌ی آویشن شیرازی بر تولید سم آفلاتوکسین. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(3), 53-65.
. "اثر بازدارندگی پوشش خوراکی مغز پسته با پایه‌ی کنسانتره‌ی پروتئینی آب پنیر و عصاره‌ی آویشن شیرازی بر تولید سم آفلاتوکسین". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2, 3, 1389, 53-65.
. (1389). 'اثر بازدارندگی پوشش خوراکی مغز پسته با پایه‌ی کنسانتره‌ی پروتئینی آب پنیر و عصاره‌ی آویشن شیرازی بر تولید سم آفلاتوکسین', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(3), pp. 53-65.
. اثر بازدارندگی پوشش خوراکی مغز پسته با پایه‌ی کنسانتره‌ی پروتئینی آب پنیر و عصاره‌ی آویشن شیرازی بر تولید سم آفلاتوکسین. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1389; 2(3): 53-65.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب