تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 10,005 |
تعداد مقالات | 83,623 |
تعداد مشاهده مقاله | 78,424,272 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 55,449,923 |
بررسی پروفایل انتقال جرم در فرآیند خشک کردن اسمزی میوهی بِه | ||
نوآوری در علوم و فناوری غذایی | ||
مقاله 8، دوره 2، شماره 3 - شماره پیاپی 6، اسفند 1389، صفحه 65-76 اصل مقاله (626.22 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
چکیده | ||
در این پژوهش ، خشک کردن اسمزی میوهی بِه در محلول اسمزی ساکارز با غلظتهای 50 ، 60 و 70% وزنی ـ وزنی و دماهای 25 و 75 درجهی سانتیگراد و در نسبتهای وزنی 1:5 و 1:10 (میوه بِه به محلول اسمزی) مورد بررسی قرار گرفت . مقادیر دفع آب ، جذب قند و محتوای رطوبتی برای هر غلظت ، دما و نسبت وزنی در طی مدت زمان 8 ساعت ، محاسبه شد. با استفاده از مدل پیشنهادی آزوارا ، مقادیر دفع آب و جذب قند تعادلی و ضرایب ثابت تعیین گردید. آنالیز آماری ویژگیهای اندازهگیری شدهی نمونههای بِه با استفاده از طرح بلوک و در قالب فاکتوریل انجام شد. | ||
کلیدواژهها | ||
میوهی بِه؛ خشک کردن اسمزی؛ دفع آب تعادلی؛ جذب قند تعادلی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 372 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 318 |