| تعداد نشریات | 418 |
| تعداد شمارهها | 10,013 |
| تعداد مقالات | 83,708 |
| تعداد مشاهده مقاله | 79,579,468 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 56,276,347 |
تعیین همبستگی میان قوامسنج بوستویک و ویسکومتر دورانی در ارزیابی ویسکوزیته ی ربگوجهفرنگی | ||
| نوآوری در علوم و فناوری غذایی | ||
| مقاله 1، دوره 1، شماره 1، خرداد 1388، صفحه 1-14 اصل مقاله (269.7 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
| چکیده | ||
| از آن جا که ویسکوزیته عامل مهمی در تعیین کیفیت رب گوجه فرنگی میباشد ، برای بسیاری از مصرف کنندگان ، میزان ویسکوزیته عامل مهمی در خرید آن میباشد. به طوری که بعضی از خریداران عمده ی خارجی ، رب را با ویسکوزیته ی مشخص خریداری میکنند. همچنین ویسکوزیته ی ظاهری در پذیرش محصولات غذایی یک ویژگی مهم برای مصرف کننده محسوب میشود. با توجه به این که استاندارد مناسبی از قوام و ویسکوزیته ی رب گوجه فرنگی در دسترس نیست و کارخانجات تولید رب گوجه فرنگی قوام رب را بر اساس آزمون بوستویک تعریف میکنند ، در این پژوهش به تعیین همبستگی بین قوامسنج بوستویک و ویسکومتر دورانی در سه بریکس 16،12و20 و سه دمای 35،25و ˙c 45 در چهار فاصله ی زمانی 5 ، 30،15 و60 ثانیه بوستویک پرداخته شده است . در نهایت همبستگی میان دو دستگاه ویسکومتر دورانی و قوامسنج بوستویک به دست آمد که با کمک معادلات حاصل میتوان ویسکوزیته ی دقیق رب گوجه فرنگی را تعیین کرد. در نهایت نتایج نشان داد که بیش ترین همبستگی بین دو دستگاه در زمان 30 ثانیه میباشد. | ||
| کلیدواژهها | ||
| رب گوجه فرنگی؛ پارامترهای رئولوژیکی؛ قوامسنج بوستویک؛ ویسکومتر دورانی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 556 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 171 |
||