تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 10,005 |
تعداد مقالات | 83,625 |
تعداد مشاهده مقاله | 78,454,292 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 55,469,468 |
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و روند تولید سرکه از دو واریته ی توت سفید در منطقهی سبزوار | ||
نوآوری در علوم و فناوری غذایی | ||
مقاله 3، دوره 1، شماره 1، خرداد 1388، صفحه 27-43 اصل مقاله (402.71 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
چکیده | ||
در این پژوهش از دو واریته ی توت سفید ، در منطقهی سبزوار بانامهای بخارایی(بیدانه) و میخچه(دانهدار) جهت مقایسه ی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بررسی روند تخمیر سرکه استفاده گردید. نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد واریته ی توت بخارایی دارای درصد رطوبت ، قند های احیا ، pH و بریکس بالاتری است اما میزان سدیم و پتاسیم و اسیدیته ی کم تری نسبت به واریته ی میخچه دارد. با توجه به این که واریته ی بخارایی حاوی درصد قند بیش تری میباشد ، تولید الکل در آن بالاتر بوده و به حدود 3/13 درصد میرسد در حالی که حداکثر الکل تولید شده در واریته ی میخچه 10 درصد تعیین گردید. با وجوداین ، روند تخمیر استیکی در واریته ی بخارایی کند تر از واریته ی میخچه میباشد. به طوری که در روز چهل و پنجم (پایان دوره ی تخمیر) ، اسیدیته محلول تخمیر شده ی واریته ی بخارایی 7/3 درصد و در واریته ی میخچه 16/4 درصد تعیین گردید . | ||
کلیدواژهها | ||
توت سفید؛ خصوصیات فیزیکوشیمیایی؛ تخمیر استیکی؛ سرکه | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 246 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 150 |