| تعداد نشریات | 418 |
| تعداد شمارهها | 10,013 |
| تعداد مقالات | 83,708 |
| تعداد مشاهده مقاله | 79,561,647 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 56,269,027 |
تعیین استاندارد آزمون بوستویک جهت برآورد قوام ربگوجهفرنگی اسپتیک | ||
| نوآوری در علوم و فناوری غذایی | ||
| مقاله 4، دوره 1، شماره 1، خرداد 1388، صفحه 43-51 اصل مقاله (268.91 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
| چکیده | ||
| در این پژوهش به بررسی و تعیین استاندارد کار با قوامسنج بوستویک توسط رب گوجه فرنگی تولید شده از فرایند کلد بریک پرداخته شده است. با توجه به این که قوام و ویسکوزیته میتواند به عنوان یکی از مهم ترین خصوصیات کیفی مواد غذایی در استانداردهای رب گوجه فرنگی لحاظ شود در هیچ کدام از استانداردهای ایران نامی ازویسکوزیته و قوام به میان نیامده است و استاندارد مشخصی نیز برای کار با قوامسنج بوستویک برای تعیین قوام رب گوجه فرنگی تعیین نشده است.در این پژوهش به بررسی و تعیین استاندارد کار با قوامسنج بوستویک توسط رب گوجه فرنگی تولید شده از فرایند کلد بریک در سه بریکس 16،12و20وسه دمای 25،35و 45 پرداخته شده است . مطابق نتایج این پژوهش، بریکس12و16 و زمان 30 ثانیه و دمای اتاق به عنوان مقادیر بهینه جهت کار با دستگاه قوامسنج بوستویک ، توصیه میشود که با استاندارد جهانی این دستگاه کاملاً همخوانی دارد. | ||
| کلیدواژهها | ||
| رب گوجه فرنگی؛ فرایند کلد بریک؛ قوامسنج بوستویک | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 657 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 284 |
||