. (1395). بررسی ویژگی های مخلوط آرد گندم ارقام مختلف وسمولینای گندم دوروم با هدف افزایش کیفیت محصولات خمیری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(2), 1-13.
. "بررسی ویژگی های مخلوط آرد گندم ارقام مختلف وسمولینای گندم دوروم با هدف افزایش کیفیت محصولات خمیری". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1, 2, 1395, 1-13.
. (1395). 'بررسی ویژگی های مخلوط آرد گندم ارقام مختلف وسمولینای گندم دوروم با هدف افزایش کیفیت محصولات خمیری', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(2), pp. 1-13.
. بررسی ویژگی های مخلوط آرد گندم ارقام مختلف وسمولینای گندم دوروم با هدف افزایش کیفیت محصولات خمیری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 1(2): 1-13.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب