. (1395). بررسی اثر پودر خردل زرد بر گرانروی ، پایداری تعلیق ، تندی و ویژگی های حسی سس مایونز. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(2), 14-34.
. "بررسی اثر پودر خردل زرد بر گرانروی ، پایداری تعلیق ، تندی و ویژگی های حسی سس مایونز". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1, 2, 1395, 14-34.
. (1395). 'بررسی اثر پودر خردل زرد بر گرانروی ، پایداری تعلیق ، تندی و ویژگی های حسی سس مایونز', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(2), pp. 14-34.
. بررسی اثر پودر خردل زرد بر گرانروی ، پایداری تعلیق ، تندی و ویژگی های حسی سس مایونز. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 1(2): 14-34.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب