. (1395). بررسی تاثیر فرمولاسیون های مختلف بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی مارگارین مایع سرخ کردنی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(2), 50-63.
. "بررسی تاثیر فرمولاسیون های مختلف بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی مارگارین مایع سرخ کردنی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1, 2, 1395, 50-63.
. (1395). 'بررسی تاثیر فرمولاسیون های مختلف بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی مارگارین مایع سرخ کردنی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(2), pp. 50-63.
. بررسی تاثیر فرمولاسیون های مختلف بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی مارگارین مایع سرخ کردنی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 1(2): 50-63.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب