. (1395). اثرات اشعه ی گاما و انجماد بر بار میکروبی و خواص فیزیکو شیمیایی گوشت ماهی قزل آلا. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(2), 80-93.
. "اثرات اشعه ی گاما و انجماد بر بار میکروبی و خواص فیزیکو شیمیایی گوشت ماهی قزل آلا". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1, 2, 1395, 80-93.
. (1395). 'اثرات اشعه ی گاما و انجماد بر بار میکروبی و خواص فیزیکو شیمیایی گوشت ماهی قزل آلا', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(2), pp. 80-93.
. اثرات اشعه ی گاما و انجماد بر بار میکروبی و خواص فیزیکو شیمیایی گوشت ماهی قزل آلا. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 1(2): 80-93.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب