| تعداد نشریات | 418 |
| تعداد شمارهها | 10,013 |
| تعداد مقالات | 83,708 |
| تعداد مشاهده مقاله | 79,564,880 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 56,269,985 |
تشخیص تقلب در روغن زیتون به روش گازکروماتوگرافی | ||
| نوآوری در علوم و فناوری غذایی | ||
| مقاله 7، دوره 1، شماره 2، آذر 1388، صفحه 94-101 اصل مقاله (189.55 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
| چکیده | ||
| در این تحقیق ، کفایت تعیین ترکیب اسید چرب در تشخیص تقلب روغن زیتون تصفیه شده با روغن های نباتی کانولا ، آفتابگردان ، سویا و روغن تفاله ی زیتون مورد بررسی و نتایج آن با 3 تکرار مورد تجزیه قرار گرفت. نتایج به دست آمده با حدود مجاز استاندارد اسید چرب روغن زیتون مقایسه شد و نشان داد که تغییر در اسیدهای چرب بیش تر از حد استاندارد منجر به شناخت اختلاط 2% کانولا ( بر اساس اسید گادولئیک به میزان 44/0 که بیش تر از حد استاندارد 4/0 می باشد) و اختلاط 4% کانولا ( بر اساس میزان اسید لینولنیک 02/1 که بیش تر از مقدار مجاز 1% می باشد ، 10% سویا ( بر اساس میزان اسید لینولنیک 06/1 که بیش تر از حد استاندارد 1 می باشد) و 4% آفتابگردان ( بر اساس میزان اسید بهنیک 22/0 % که از حد مجاز 2/0 بیشتر می باشد) در روغن زیتون تصفیه شده می شود و هیچ گونه تغییری در حدود اسیدهای چرب در مورد اختلاط با روغن تفاله ی زیتون به وجود نمی آید. | ||
| کلیدواژهها | ||
| : تقلبات روغن زیتون؛ روغن های نباتی؛ ترکیب اسید چرب | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 521 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 206 |
||