. (1388). اثر فرآیند حرارتی بر خصوصیات رئولوژیکی رب گوجه‌فرنگی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(3), 1-8.
. "اثر فرآیند حرارتی بر خصوصیات رئولوژیکی رب گوجه‌فرنگی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1, 3, 1388, 1-8.
. (1388). 'اثر فرآیند حرارتی بر خصوصیات رئولوژیکی رب گوجه‌فرنگی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(3), pp. 1-8.
. اثر فرآیند حرارتی بر خصوصیات رئولوژیکی رب گوجه‌فرنگی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1388; 1(3): 1-8.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب