رحمن, علیرضا, حسینی, سید ابراهیم, اوتادی, مریم. (1395). بررسی اثر ژل‌ها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(3), 1-13.
علیرضا رحمن; سید ابراهیم حسینی; مریم اوتادی. "بررسی اثر ژل‌ها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 3, 1395, 1-13.
رحمن, علیرضا, حسینی, سید ابراهیم, اوتادی, مریم. (1395). 'بررسی اثر ژل‌ها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(3), pp. 1-13.
رحمن, علیرضا, حسینی, سید ابراهیم, اوتادی, مریم. بررسی اثر ژل‌ها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 8(3): 1-13.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب