موجرلو, زهره, الهامی راد, امیر حسین, نجفی, علی. (1395). مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی کنجاله زیتون بر پایداری اکسایشی روغن سویا در مقایسه با برخی آنتی اکسیدان های شیمیایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(3), 15-23.
زهره موجرلو; امیر حسین الهامی راد; علی نجفی. "مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی کنجاله زیتون بر پایداری اکسایشی روغن سویا در مقایسه با برخی آنتی اکسیدان های شیمیایی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 3, 1395, 15-23.
موجرلو, زهره, الهامی راد, امیر حسین, نجفی, علی. (1395). 'مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی کنجاله زیتون بر پایداری اکسایشی روغن سویا در مقایسه با برخی آنتی اکسیدان های شیمیایی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(3), pp. 15-23.
موجرلو, زهره, الهامی راد, امیر حسین, نجفی, علی. مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی کنجاله زیتون بر پایداری اکسایشی روغن سویا در مقایسه با برخی آنتی اکسیدان های شیمیایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 8(3): 15-23.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب