جمالی, وحید, جوکار, مریم, بلندی, مرضیه, اصلانی چقیورتی, ابوالفضل. (1395). بررسی اثر صمغ گزانتان بر کیفیت پاستای بدون گلوتن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(3), 45-55.
وحید جمالی; مریم جوکار; مرضیه بلندی; ابوالفضل اصلانی چقیورتی. "بررسی اثر صمغ گزانتان بر کیفیت پاستای بدون گلوتن". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 3, 1395, 45-55.
جمالی, وحید, جوکار, مریم, بلندی, مرضیه, اصلانی چقیورتی, ابوالفضل. (1395). 'بررسی اثر صمغ گزانتان بر کیفیت پاستای بدون گلوتن', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(3), pp. 45-55.
جمالی, وحید, جوکار, مریم, بلندی, مرضیه, اصلانی چقیورتی, ابوالفضل. بررسی اثر صمغ گزانتان بر کیفیت پاستای بدون گلوتن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 8(3): 45-55.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب