عبیری, مهدی, رشیدی, حسن, بلندی, مرضیه. (1395). بررسی اثرات استفاده از صمغ سوفورا ژاپونیکا بر ویژگی های شیمیایی، حسی و بافت پنیر خامه ای. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(3), 85-94.
مهدی عبیری; حسن رشیدی; مرضیه بلندی. "بررسی اثرات استفاده از صمغ سوفورا ژاپونیکا بر ویژگی های شیمیایی، حسی و بافت پنیر خامه ای". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 3, 1395, 85-94.
عبیری, مهدی, رشیدی, حسن, بلندی, مرضیه. (1395). 'بررسی اثرات استفاده از صمغ سوفورا ژاپونیکا بر ویژگی های شیمیایی، حسی و بافت پنیر خامه ای', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(3), pp. 85-94.
عبیری, مهدی, رشیدی, حسن, بلندی, مرضیه. بررسی اثرات استفاده از صمغ سوفورا ژاپونیکا بر ویژگی های شیمیایی، حسی و بافت پنیر خامه ای. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 8(3): 85-94.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب