حسنی بایگی, نادیا, شرایعی, پروین, جلالی, حسین. (1395). تاثیرآنزیم بری به همراه امواج فراصوت و آنزیم آسپارژیناز برکاهش میزان آکریل آمید سیب زمینی سرخ شده. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(3), 115-127.
نادیا حسنی بایگی; پروین شرایعی; حسین جلالی. "تاثیرآنزیم بری به همراه امواج فراصوت و آنزیم آسپارژیناز برکاهش میزان آکریل آمید سیب زمینی سرخ شده". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 3, 1395, 115-127.
حسنی بایگی, نادیا, شرایعی, پروین, جلالی, حسین. (1395). 'تاثیرآنزیم بری به همراه امواج فراصوت و آنزیم آسپارژیناز برکاهش میزان آکریل آمید سیب زمینی سرخ شده', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(3), pp. 115-127.
حسنی بایگی, نادیا, شرایعی, پروین, جلالی, حسین. تاثیرآنزیم بری به همراه امواج فراصوت و آنزیم آسپارژیناز برکاهش میزان آکریل آمید سیب زمینی سرخ شده. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 8(3): 115-127.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب