قره خانی, مهدی, اعلمی, مهران, حجازی, محمد امین, مقصودلو, یحیی, خمیری, مرتضی, نجفیان, گودرز. (1395). تأثیر آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس بر ویژگی‌های تکنولوژیکی خمیرترش و کیفیت نان حجیم. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(4 (24) زمستان), 15-30.
مهدی قره خانی; مهران اعلمی; محمد امین حجازی; یحیی مقصودلو; مرتضی خمیری; گودرز نجفیان. "تأثیر آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس بر ویژگی‌های تکنولوژیکی خمیرترش و کیفیت نان حجیم". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 4 (24) زمستان, 1395, 15-30.
قره خانی, مهدی, اعلمی, مهران, حجازی, محمد امین, مقصودلو, یحیی, خمیری, مرتضی, نجفیان, گودرز. (1395). 'تأثیر آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس بر ویژگی‌های تکنولوژیکی خمیرترش و کیفیت نان حجیم', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(4 (24) زمستان), pp. 15-30.
قره خانی, مهدی, اعلمی, مهران, حجازی, محمد امین, مقصودلو, یحیی, خمیری, مرتضی, نجفیان, گودرز. تأثیر آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس بر ویژگی‌های تکنولوژیکی خمیرترش و کیفیت نان حجیم. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 6(4 (24) زمستان): 15-30.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب