ژیانی, راحله, مرادی, مرجان. (1393). شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس دانه سویا (Glycin max) از طریق GC-MS و تغییرات ظرفیت آنتی اکسیدانی آن با روش DPPH. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(12), 15-20.
راحله ژیانی; مرجان مرادی. "شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس دانه سویا (Glycin max) از طریق GC-MS و تغییرات ظرفیت آنتی اکسیدانی آن با روش DPPH". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 12, 1393, 15-20.
ژیانی, راحله, مرادی, مرجان. (1393). 'شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس دانه سویا (Glycin max) از طریق GC-MS و تغییرات ظرفیت آنتی اکسیدانی آن با روش DPPH', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(12), pp. 15-20.
ژیانی, راحله, مرادی, مرجان. شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس دانه سویا (Glycin max) از طریق GC-MS و تغییرات ظرفیت آنتی اکسیدانی آن با روش DPPH. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 4(12): 15-20.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب