| تعداد نشریات | 418 |
| تعداد شمارهها | 10,013 |
| تعداد مقالات | 83,708 |
| تعداد مشاهده مقاله | 79,580,930 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 56,277,093 |
کاهش میزان پروتئین جیره با استفاده از اسید آمینه ال-لیزین و متیونین بر شاخص رشد، بقا و ترکیب لاشه ماهی قزلآلا رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) | ||
| مجله علوم تکثیر و ابزی پروری | ||
| مقاله 6، دوره 2، شماره 3، شهریور 1393، صفحه 67-76 اصل مقاله (426.54 K) | ||
| نویسندگان | ||
| امیرحسین ناصری* ؛ میثم سبزه؛ الهام عجم حسنی | ||
| واحد آزادشهر | ||
| چکیده | ||
| این تحقیق به منظور بررسی اثر اسید آمینه ال-لیزین و میتونین بر شاخصهای رشد، بقا و ترکیب لاشه ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) انجام شد. بدین منظور ماهی قزلآلا با وزن اولیه 33/6+23/105 گرم به مدت 8 هفته در 5 تیمار با دو بار تکرار با سطوح مختلف لیزین (1 و 3 درصد) و میتونین (1 و 2 درصد) و تیمار شاهد مورد پرورش قرار گرفتند. مطابق با نتایج تیمار تغذیهشده با میتونین 2 درصد بهترین شاخصهای رشد را نشان داد. همچنین بیشترین میزان پروتئین لاشه در تیمارهای تغذیهشده با ال-لیزین و بیشترین چربی لاشه در تیمار تغذیهشده با میتونین 2 درصد دیده شد. | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 235 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 249 |
||