ناصری, امیرحسین, سبزه, میثم, عجم حسنی, الهام. (1396). کاهش میزان پروتئین جیره با استفاده از اسید آمینه ال-لیزین و متیونین بر شاخص رشد، بقا و ترکیب لاشه ماهی قزل‌آلا رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(3), 67-76.
امیرحسین ناصری; میثم سبزه; الهام عجم حسنی. "کاهش میزان پروتئین جیره با استفاده از اسید آمینه ال-لیزین و متیونین بر شاخص رشد، بقا و ترکیب لاشه ماهی قزل‌آلا رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2, 3, 1396, 67-76.
ناصری, امیرحسین, سبزه, میثم, عجم حسنی, الهام. (1396). 'کاهش میزان پروتئین جیره با استفاده از اسید آمینه ال-لیزین و متیونین بر شاخص رشد، بقا و ترکیب لاشه ماهی قزل‌آلا رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(3), pp. 67-76.
ناصری, امیرحسین, سبزه, میثم, عجم حسنی, الهام. کاهش میزان پروتئین جیره با استفاده از اسید آمینه ال-لیزین و متیونین بر شاخص رشد، بقا و ترکیب لاشه ماهی قزل‌آلا رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 2(3): 67-76.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب