تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 9,997 |
تعداد مقالات | 83,560 |
تعداد مشاهده مقاله | 77,801,245 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 54,843,894 |
کاهش میزان پروتئین جیره با استفاده از اسید آمینه ال-لیزین و متیونین بر شاخص رشد، بقا و ترکیب لاشه ماهی قزلآلا رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) | ||
مجله علوم تکثیر و ابزی پروری | ||
مقاله 6، دوره 2، شماره 3، شهریور 1393، صفحه 67-76 اصل مقاله (426.54 K) | ||
نویسندگان | ||
امیرحسین ناصری* ؛ میثم سبزه؛ الهام عجم حسنی | ||
واحد آزادشهر | ||
چکیده | ||
این تحقیق به منظور بررسی اثر اسید آمینه ال-لیزین و میتونین بر شاخصهای رشد، بقا و ترکیب لاشه ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) انجام شد. بدین منظور ماهی قزلآلا با وزن اولیه 33/6+23/105 گرم به مدت 8 هفته در 5 تیمار با دو بار تکرار با سطوح مختلف لیزین (1 و 3 درصد) و میتونین (1 و 2 درصد) و تیمار شاهد مورد پرورش قرار گرفتند. مطابق با نتایج تیمار تغذیهشده با میتونین 2 درصد بهترین شاخصهای رشد را نشان داد. همچنین بیشترین میزان پروتئین لاشه در تیمارهای تغذیهشده با ال-لیزین و بیشترین چربی لاشه در تیمار تغذیهشده با میتونین 2 درصد دیده شد. | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 232 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 245 |