تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 9,997 |
تعداد مقالات | 83,560 |
تعداد مشاهده مقاله | 77,801,269 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 54,843,903 |
اهمیت فرآورده های گاومیش در مقایسه با گاو در سلامت انسان | ||
هیستو بیولوژی دامپزشکی | ||
مقاله 5، دوره 4، شماره 1 - شماره پیاپی 6، شهریور 1395، صفحه 12-13 اصل مقاله (545.55 K) | ||
نوع مقاله: علمی پژوهشی | ||
چکیده | ||
خوزستان یکی از استان های اصلی پرورش دهنده ی گاومیش است گاومیش پستانداری از خانواده ی گاویان است که در اقتصاد بسیاری از کشورها جایگاه ویژه ای دارد. امروزه از فرآورده های گاومیش استفاده های فراوانی میشود که این فراورده ها علاوه بر تامین نیازهای تغذیه ای انسان در سلامت انسان نیز نقش بخصوصی را ایفا میکند. از جمله فرآورده های گاومیش میتوان به شیر ، گوشت ، پوست و پنیر موزارلا و ماست و سایر فرآورده های آن اشاره نمود . علاوه بر تمام محسنات ذکر شده از فضولات این دام نیز میتوان برای حاصلخیزی زمین های زراعی به ویژه برای پرورش قارچ استفاده کرد. | ||
کلیدواژهها | ||
گاومیش؛ خوزستان؛ سلامت انسان؛ فرآوردهها | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 764 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 957 |