تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 9,997 |
تعداد مقالات | 83,560 |
تعداد مشاهده مقاله | 77,801,169 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 54,843,829 |
کاربرد پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ActveMOS در افزایش تولید محصولات گاومیش | ||
هیستو بیولوژی دامپزشکی | ||
مقاله 7، دوره 4، شماره 1 - شماره پیاپی 6، شهریور 1395، صفحه 17-20 اصل مقاله (682.57 K) | ||
نوع مقاله: علمی پژوهشی | ||
چکیده | ||
امروزه به منظور دستیابی به بازده اقتصادی بالا هدف مهم پرورشدهندگان گاومیش، افزایش ضریب تبدیل غذایی به گوشت و شیر با کیفیت بالا است. روندهای فیزیولوژیک مسئول تبدیل خوراک دام به شیر عضله، چربی و استخوان در گاومیش به طور روز افزونی مشخص شده است. روشهای گوناگونی برای بهبود تبدیل خوراک مصرفی به محصولی هدفمند استفاده شود که یکی از روشها استفاده از افزودنیهایی مانند پری بیوتیکها و پروبیوتیکها است.یکی از راههای کاهش میکروارگانیسمهای مضر جلوگیری از جایگزین شدن آنها به جای میکروارگانیسمهای مفید است که گسترش افزودنیهای خوراکی زنده باکتریایی یا همان پروبیوتیکها را درپی داشت، یافتههای جدید مربوط به پروبیوتیکها منجر به توسعه مفهومی بنام پریبیوتیک شد. پریبیوتیکها مواد غذایی هستند که نسبت به هضم در قسمت فوقانی دستگاه معدی-رودهای مقاوم بوده و بصورت دست نخورده به ناحیه تحتانی روده میرسند، در آنجا با اثر فیزیولوژیکی مستقیمی که دارند، همچنین بوسیله تحریک اختصاصی رشد و فعالیت ترکیبات پروبیوتیک میکروفلور دستگاه معدی رودهای از جمله بیفیدوباکتریوم ، اکوسیستم دستگاه معدی-روده ای را تحت تأثیر قرار می دهند.استفاده علمی از این افزدونیها به خوراک گاومیش میتواند منجربه افزایش ضریب تبدیل خوراک مصرفی، افزایش رشد و بهبود سلامتی این دام با افزایش مقاومت آنها در برابر بیماریها و بهبود شرایط تخمیر در شکمبه شود. | ||
کلیدواژهها | ||
پروبیوتیک؛ پری بیوتیک؛ گاومیش؛ ActveMOS | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 652 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,093 |