آریان فر, اکرم, کشاورز, زهرا, نیازمند, راضیه. (1396). کاهش مقدار آکریل‌آمید و جذب روغن برش‌های سیب زمینی سرخ شده با استفاده از اثر همزمان پوشش‌دهی و قدرت آنتی اکسیدانی روغن کنجد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9((ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی), 11-17.
اکرم آریان فر; زهرا کشاورز; راضیه نیازمند. "کاهش مقدار آکریل‌آمید و جذب روغن برش‌های سیب زمینی سرخ شده با استفاده از اثر همزمان پوشش‌دهی و قدرت آنتی اکسیدانی روغن کنجد". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی, 1396, 11-17.
آریان فر, اکرم, کشاورز, زهرا, نیازمند, راضیه. (1396). 'کاهش مقدار آکریل‌آمید و جذب روغن برش‌های سیب زمینی سرخ شده با استفاده از اثر همزمان پوشش‌دهی و قدرت آنتی اکسیدانی روغن کنجد', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9((ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی), pp. 11-17.
آریان فر, اکرم, کشاورز, زهرا, نیازمند, راضیه. کاهش مقدار آکریل‌آمید و جذب روغن برش‌های سیب زمینی سرخ شده با استفاده از اثر همزمان پوشش‌دهی و قدرت آنتی اکسیدانی روغن کنجد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 9((ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی): 11-17.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب