خوری, عصمت, محمدی ثانی, علی, خضری, محمد رضا. (1396). بررسی میزان الودگی و تعیین الگوی حساسیت و مقاومت انتی بیوتیکی کلی فرم های جداشده از فراورده های لبنی و گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9((ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی), 29-34.
عصمت خوری; علی محمدی ثانی; محمد رضا خضری. "بررسی میزان الودگی و تعیین الگوی حساسیت و مقاومت انتی بیوتیکی کلی فرم های جداشده از فراورده های لبنی و گوشتی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی, 1396, 29-34.
خوری, عصمت, محمدی ثانی, علی, خضری, محمد رضا. (1396). 'بررسی میزان الودگی و تعیین الگوی حساسیت و مقاومت انتی بیوتیکی کلی فرم های جداشده از فراورده های لبنی و گوشتی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9((ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی), pp. 29-34.
خوری, عصمت, محمدی ثانی, علی, خضری, محمد رضا. بررسی میزان الودگی و تعیین الگوی حساسیت و مقاومت انتی بیوتیکی کلی فرم های جداشده از فراورده های لبنی و گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 9((ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی): 29-34.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب