- اکبر میوه ئی، م . 1393 . بررسی اثر افزودن گیاه شقاقل بر ماندگاری اکسایشی همبرگر ممتاز، پایان نامه کارشناسی ارشد رشته مهندسی کشاورزی، علوم و صنایع غذایی، انشگاه آزاد اسلامی، واحد دامغان، دانشکده کشاورزی.
- حسین زاده، ب. خوش تقاضا، م . و مینای، س. 1393. تهیه آبمیوه پاستوریزه با امواج مایکروویو و فراصوت. طرح پژوهشی، دانشگاه تربیت مدرس، دانشکده کشاورزی.
- قره خانی، م. قربانی، م. ابراهیم زاده، م. ع. جعفری، س. م. و صادقی ماهونک، ع. ر. 1389. مقایسه روشهای مختلف استخراج ترکیبهای فنولی و فلاونوئیدی ازگیاه گزنه. فصلنامهی علمی ـ پژوهشی تحقیقات گیاهان دارویی و معطّر ایران، جلد ٬26 شماره3 405 ٬-389.
- کرمی، ز. امام جمعه، ز. میرزائی، ح. صادقی ماهونک، ع. خمیری، م. و آیدانی، ع. 1391. بررسی و مقایسه روشهای استخراج به کمک سوکسله و امواج فراصوت دراستخراج ترکیبات فنلی ریشه شیرین بیان. نشریه فرآوری ونگهداری مواد غذایی، جلد3 ، شماره 2، 22-1.
- محققی،آ. پورآذرنگ، ه. الهامی راد، ا. دزاشیبی، ز. و همتیار، ن .1387. استخراج ترکیبات فنولیک پوست سیب زمینی راموس با دو روش اولتراسوند و پرکولاسیون و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آن در روغن سویا. فصلنامه علوم و صنایع غذایی، جلد 8 ، شماره 1 ،91-81
- Al-Farsi, M. A. and Lee, C. Y. 2008. Food Chemistry. Springer, Berlin, pp. 977-985.
- Castro, A. Bergenstahl, B. Tornberg, E. 2012. Parsnip (Pastinaca sativa L.): dietary fibre composition and physicochemical characterization of its homogenized suspensions. Food Research International, 48 (2): 598–608.
- Cheung, L. M. Cheung, P. C. K. and Ooi, V. E. C. 2003. Antioxidant activity and total phenolices of edible mushroom extracts. Food Chemistry, 81(1): 249-255.
- Cuvelier, M. E. Richard .H. and Berset C. 1992. Comparison of the antioxidant activity of some acid phenols: structure activity relationship. Bioscience Biotechnology Biochemistry, 56(2): 324 - 325.
- Dyduch, J. Wolski, T. 1996. Seasonal increase in biomass and changes in photochemical composition of parsnip organs (Pastinaca sativa L.). Part I. Biomass increase in plants Umbelliferae Improvement Newslette, 6: 13-15.
- Elias, R. Kellerby, S. S. and Decker, E. A. 2008. Antioxidant Activity of Proteins and Peptides. Critical Reviews in Food Science and Nutrition, 48: 430- 441.
- Enqiang, G. Shufen, L. Ruixiang, Y. Shaokun, T. and Can, Q. 2007. Comparison of Essential Oils of Clove Buds Extracted with Supercritical Carbon Dioxide and other Three Traditional Extraction Methods”, Food Chemistry, 101: 1558-1564.
- Galoburda, R. Z. Kruma, k. Ruze. 2012. Effect of Pretreatment Method on the Content of Phenolic Compounds, vitamin C and Antioxidant Activity of Dried Dill. World Academy of Science Engineering and Technology, 6(4).
- Jahangiri, Y. Ghahremani, H. Abedini Torghabeh, J. Ataye Salehi, E. 2011. Effect of temperature and solvent on the total phenolic compounds exteraction from leaves of Ficuscarica. Journal of Chemical and Pharmaceutical Research, 3(5):253-259.
- Javanmardi, J. Stushnoff, C. Locke, E. and Vivanco, J. 2003. Antioxidant activity and total phenolic content of Iranian Ocimum accessions. Food Chemistry, 83: 547 - 550.
- Kim, S. Y. Jeong, S. M. Kim, S. J. Jeon, K. I. Park, E. Park, H. R. 2006. Effect of Heat Treatment on the Antioxidative and Antigenotoxic Activity of Extracts from persimmon (DiospyroskakiL.) peel. Bioscience Biotechnological Biochemistry, 70: 999 - 1002.
- Kolota, E. Orlowskii, M. Biesiada, A. 2007. Market gardening. Second edition. Parsnip (Pastinaca sativa L.). Publisher University of Life Sciences in Wroclaw: 286-288 (in Polish).
- Melendez, A. J. Bejines, E. Vicario, I.M. and Heredia, F. J. 2004. Vitamin c in orange juices determined by HPLC: influence of the wavelength of detection. Italian Journal of Food Science, 16: 79-85.
- Rostagno, A. Palma, M. and Barroso, C. 2003. Ultrasound assisted extraction of soy isoflavones. Journal of Chromatography A, 1012: 119-128.
- Shahidi, F. and Naczk, M. 2004. Phenolics in food and nutraceuticals. Boca Raton, FL: CRC Press.
- Siddiqui, I. R. 1989. Studies on vegetables: Fiber content and chemical composition of ethanol-insoluble and -soluble residues. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 37(3): 647–650.
- Wang, J. Sun, B. Cao, Y. Tian, Y. and Li, X. 2008. Optimization of ultrasound assisted extraction of phenolic compounds from wheat bran. Food Chemistry, 106: 804-810.
- Wolski,T , Dyduch, J . , Bag, T. 1999. Evaluation of the chemical composition of several parsnip cultivars (Pastinaca sativa L.) with special emphasis on ‘White Parsnip’ cultivar. Zesz. Prob. Post. Nauk Rol. 466: 237-248 (in Polish)
- Zidorn, C. Joher, K. Genzera, M. Schubet, B. Sigmund, E .2005 .Polyacetylenes from the Apiceae vegetable carrot, celiery, fennel, parsley and parsnip and their cytoxic activities. Food Chem. Journal of Agricultural and food, 53:121-126.
|