مرتضوی, سید علی, یوسف زاده ثانی, سپیده. (1396). بررسی اثر افزودن صمغ های دانه ریحان و زانتان و تیمار فراصوت بر میزان جذب روغن و خواص کیفی ناگت مرغ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(1), 71-80.
سید علی مرتضوی; سپیده یوسف زاده ثانی. "بررسی اثر افزودن صمغ های دانه ریحان و زانتان و تیمار فراصوت بر میزان جذب روغن و خواص کیفی ناگت مرغ". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 1, 1396, 71-80.
مرتضوی, سید علی, یوسف زاده ثانی, سپیده. (1396). 'بررسی اثر افزودن صمغ های دانه ریحان و زانتان و تیمار فراصوت بر میزان جذب روغن و خواص کیفی ناگت مرغ', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(1), pp. 71-80.
مرتضوی, سید علی, یوسف زاده ثانی, سپیده. بررسی اثر افزودن صمغ های دانه ریحان و زانتان و تیمار فراصوت بر میزان جذب روغن و خواص کیفی ناگت مرغ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 9(1): 71-80.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب