| تعداد نشریات | 418 |
| تعداد شمارهها | 10,013 |
| تعداد مقالات | 83,708 |
| تعداد مشاهده مقاله | 79,569,983 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 56,271,936 |
بررسی توانایی کلونیزاسیون لاکتوباسیلهای جدا شده از پنیر محلی و اتصال به سلول های Caco پوششی لوله گوارش انسان ،لاین سلولی 2 | ||
| فصلنامه زیست شناسی جانوری | ||
| مقاله 4، دوره 1، شماره 4، مرداد 1388، صفحه 27-31 اصل مقاله (391.35 K) | ||
| نویسندگان | ||
| میترا حیدری نصرآبادی1؛ مریم تاج آبادی ابراهیمی2؛ هدی بهرامی3 | ||
| 1استادیار دانشکده زیست شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند | ||
| 2استادیار دانشکده علوم دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی | ||
| 3کارشناس دانشکده علوم دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی | ||
| چکیده | ||
| هدف این مطالعه ارزیابی توانایی کلونیزاسیون 7 سویه لاکتوباسیل جدا شده از پنیر محلی در دستگاه گوارش است.از این رودر این بررسی مقاومت در برابرpHاسید، املاح صفراوی و توانایی اتصال به سلول های کشت Caco-2در شرایط in vitroسنجیدهشدهاست. نتایج نشان داد تیمار 2 ساعته اسیدی منجر به کاهش 0-4 لگاریتمی جمعیت این سویه ها گردیدو ایزوله B1D2کاملا به تیمار اسیدی مقاوم و هیچ کاهش جمعیتی نشان نداد. زمان تاخیر رشد سویه ها در حضور املاح صفراوی بین 25 تا 180 دقیقه متغیر بود و سویه یBH1با زمان تاخیر رشد 80/4andplusmn;25 مقاومترین سویه لاکتوباسیل نسبت به املاح صفراوی بود.اتصال سویه های لاکتوباسیل به سلول های کشتCaco-2 بسیار متغیر بود. سویه GI2کمترین اتصال و SL2بیشترین اتصال را نشان دادند. ارزیابی مجموع این سه عامل در شرایط in vitroنشان داد احتمالا سویه های SM3, BD2, SM1, SL2جدا شده از پنیر سنتی سمنان و بابل توانایی کلونیزاسیون در روده را دارند. | ||
| کلیدواژهها | ||
| کلونیزاسیون؛ لاکتوباسیلوس؛ اتصال؛ لاین Caco-سلولی 2 | ||
| مراجع | ||
|
| ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 359 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 303 |
||