مدرسی, مهرداد. (1390). بررسی مقایسه ای تأثیر عصاره های سیر، آقطی سیاه، و سیاهدانه بر تعداد گلبول های سفید و اجزای پروتئینی خون در موش آزمایشگاهی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(3), -.
مهرداد مدرسی. "بررسی مقایسه ای تأثیر عصاره های سیر، آقطی سیاه، و سیاهدانه بر تعداد گلبول های سفید و اجزای پروتئینی خون در موش آزمایشگاهی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 3, 1390, -.
مدرسی, مهرداد. (1390). 'بررسی مقایسه ای تأثیر عصاره های سیر، آقطی سیاه، و سیاهدانه بر تعداد گلبول های سفید و اجزای پروتئینی خون در موش آزمایشگاهی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(3), pp. -.
مدرسی, مهرداد. بررسی مقایسه ای تأثیر عصاره های سیر، آقطی سیاه، و سیاهدانه بر تعداد گلبول های سفید و اجزای پروتئینی خون در موش آزمایشگاهی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1390; 3(3): -.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب