تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 9,997 |
تعداد مقالات | 83,560 |
تعداد مشاهده مقاله | 77,801,304 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 54,843,926 |
بررسی ترکیبات مغذی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در سه ناحیهی سری، میانی و دمی | ||
فصلنامه زیست شناسی جانوری | ||
مقاله 10، دوره 6، شماره 1، آبان 1392 اصل مقاله (211.03 K) | ||
نویسندگان | ||
سکینه یگانه؛ زیبنده محرابی؛ فاطمه قوامی | ||
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، گروه شیلات، ساری، ایران | ||
چکیده | ||
هدف از این مطالعه بررسی پراکنش چربی، پروتئین و رطوبت در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورشی بود. اختلاف در میزان چربی، پروتئین و رطوبت در همه ی بخش های فیله مشاهده شد، بطوری که به ترتیب کمترین مقدار لیپید (72/0 andplusmn;86/9) و بیشترین مقدار رطوبت (45/1 andplusmn;44/77) در ناحیه دمی و همچنین در مقابل بیشترین مقدار لیپید (79/0 andplusmn;28/11) و کمترین مقدار رطوبت (90/1 andplusmn;35/75) در ناحیه میانی بدست آمد (pandlt;0.05). همچنین بیشترین میزان پروتئین (52/1 andplusmn;92/42) در ناحیه دمی و کمترین میزان پروتئین (89/1 andplusmn;23/41) در ناحیه میانی گزارش شد (pandgt;0.05). میزان لیپید در نواحی سری، میانی و دمی با میزان رطوبت در این نواحی همبستگی معنی داری داشت (pandlt;0.05)، لذا به نظر می رسد با تعیین میزان رطوبت هر ناحیه بتوان میزان لیپید را محاسبه کرد. | ||
کلیدواژهها | ||
ترکیبات مغذی؛ قزل آلای رنگین کمان؛ فیله؛ پروتئین | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 476 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 89 |