سجادی, کژال, بهرامیان, سمیرا. (1396). مطالعه اثر ژل آلوئه ورا بر خواص حسی و ضدمیکروبی پنیر سفید فراپالایشی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(1 (25) بهار), 21-30.
کژال سجادی; سمیرا بهرامیان. "مطالعه اثر ژل آلوئه ورا بر خواص حسی و ضدمیکروبی پنیر سفید فراپالایشی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 1 (25) بهار, 1396, 21-30.
سجادی, کژال, بهرامیان, سمیرا. (1396). 'مطالعه اثر ژل آلوئه ورا بر خواص حسی و ضدمیکروبی پنیر سفید فراپالایشی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(1 (25) بهار), pp. 21-30.
سجادی, کژال, بهرامیان, سمیرا. مطالعه اثر ژل آلوئه ورا بر خواص حسی و ضدمیکروبی پنیر سفید فراپالایشی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 7(1 (25) بهار): 21-30.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب