| تعداد نشریات | 418 |
| تعداد شمارهها | 10,013 |
| تعداد مقالات | 83,708 |
| تعداد مشاهده مقاله | 79,649,791 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 56,310,840 |
اثر سطوح مختلف پروتئین در جیره پیش آغازین بر عملکرد و صفات لاشه جوجه گوشتی | ||
| دانش و پژوهش علوم دامی | ||
| مقاله 4، دوره 93، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 53-68 اصل مقاله (347.63 K) | ||
| نوع مقاله: علمی پژوهشی | ||
| نویسندگان | ||
| علیرضا صفامهر* 1؛ ویسه محمود نژاد2؛ یوسف مهمان نواز2 | ||
| 1گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی مراغه | ||
| 2گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه | ||
| مراجع | ||
|
| ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 176 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 113 |
||