ایلا, نیما, همتی, بهزاد, اسدی, حامد. (1393). اثر سه نوع افزودنی خوراکی کوآنزیم10 Q ،ال کارنی تین و راکتوپامین بر عملکردوبرخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 93(4), 11-34.
نیما ایلا; بهزاد همتی; حامد اسدی. "اثر سه نوع افزودنی خوراکی کوآنزیم10 Q ،ال کارنی تین و راکتوپامین بر عملکردوبرخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 93, 4, 1393, 11-34.
ایلا, نیما, همتی, بهزاد, اسدی, حامد. (1393). 'اثر سه نوع افزودنی خوراکی کوآنزیم10 Q ،ال کارنی تین و راکتوپامین بر عملکردوبرخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 93(4), pp. 11-34.
ایلا, نیما, همتی, بهزاد, اسدی, حامد. اثر سه نوع افزودنی خوراکی کوآنزیم10 Q ،ال کارنی تین و راکتوپامین بر عملکردوبرخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 93(4): 11-34.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.