| تعداد نشریات | 418 |
| تعداد شمارهها | 10,013 |
| تعداد مقالات | 83,708 |
| تعداد مشاهده مقاله | 79,610,515 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 56,290,830 |
اثراستفاده از جیره های غذایی با پروتئین خام کاهش یافته حاوی مقادیر کافی اسیدهای آمینه ضروری بر عملکرد و ایمنی جوجه های گوشتی | ||
| دانش و پژوهش علوم دامی | ||
| مقاله 1، دوره 91، شماره 2، اسفند 1391، صفحه 11-23 اصل مقاله (1.13 M) | ||
| نوع مقاله: علمی پژوهشی | ||
| نویسندگان | ||
| علیرضا رستمخانی* 1؛ نیما ایلا1؛ فرهاد فرودی2؛ علی افسر2 | ||
| 1گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج | ||
| 2گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین | ||
| مراجع | ||
|
| ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 267 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 164 |
||