رستمخانی, علیرضا, ایلا, نیما, فرودی, فرهاد, افسر, علی. (1391). اثراستفاده از جیره های غذایی با پروتئین خام کاهش یافته حاوی مقادیر کافی اسیدهای آمینه ضروری بر عملکرد و ایمنی جوجه های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 91(2), 11-23.
علیرضا رستمخانی; نیما ایلا; فرهاد فرودی; علی افسر. "اثراستفاده از جیره های غذایی با پروتئین خام کاهش یافته حاوی مقادیر کافی اسیدهای آمینه ضروری بر عملکرد و ایمنی جوجه های گوشتی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 91, 2, 1391, 11-23.
رستمخانی, علیرضا, ایلا, نیما, فرودی, فرهاد, افسر, علی. (1391). 'اثراستفاده از جیره های غذایی با پروتئین خام کاهش یافته حاوی مقادیر کافی اسیدهای آمینه ضروری بر عملکرد و ایمنی جوجه های گوشتی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 91(2), pp. 11-23.
رستمخانی, علیرضا, ایلا, نیما, فرودی, فرهاد, افسر, علی. اثراستفاده از جیره های غذایی با پروتئین خام کاهش یافته حاوی مقادیر کافی اسیدهای آمینه ضروری بر عملکرد و ایمنی جوجه های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1391; 91(2): 11-23.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب