شاهیان, حسین, شیخ لوئی, حسین. (1396). بررسی میزان باقی‌مانده سموم دیازینون و کلرپیریفوس در محصول سیب درختی رقم قرمز لبنان سردخانه‌های شهرستان میاندوآب با استفاده از HPLC-PDA. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(2 (26) تابستان), 1-13.
حسین شاهیان; حسین شیخ لوئی. "بررسی میزان باقی‌مانده سموم دیازینون و کلرپیریفوس در محصول سیب درختی رقم قرمز لبنان سردخانه‌های شهرستان میاندوآب با استفاده از HPLC-PDA". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 2 (26) تابستان, 1396, 1-13.
شاهیان, حسین, شیخ لوئی, حسین. (1396). 'بررسی میزان باقی‌مانده سموم دیازینون و کلرپیریفوس در محصول سیب درختی رقم قرمز لبنان سردخانه‌های شهرستان میاندوآب با استفاده از HPLC-PDA', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(2 (26) تابستان), pp. 1-13.
شاهیان, حسین, شیخ لوئی, حسین. بررسی میزان باقی‌مانده سموم دیازینون و کلرپیریفوس در محصول سیب درختی رقم قرمز لبنان سردخانه‌های شهرستان میاندوآب با استفاده از HPLC-PDA. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 7(2 (26) تابستان): 1-13.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب