عرب سرخی, فاطمه, صفاییان, شیلا, سلیمی, لیدا. (1396). مقایسه خاصیت آنتی اکسیدانی پاستیل غنی سازی شده با جلبک Chlorella vulgaris با پاستیل معمولی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(1), 64-71.
فاطمه عرب سرخی; شیلا صفاییان; لیدا سلیمی. "مقایسه خاصیت آنتی اکسیدانی پاستیل غنی سازی شده با جلبک Chlorella vulgaris با پاستیل معمولی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 1, 1396, 64-71.
عرب سرخی, فاطمه, صفاییان, شیلا, سلیمی, لیدا. (1396). 'مقایسه خاصیت آنتی اکسیدانی پاستیل غنی سازی شده با جلبک Chlorella vulgaris با پاستیل معمولی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(1), pp. 64-71.
عرب سرخی, فاطمه, صفاییان, شیلا, سلیمی, لیدا. مقایسه خاصیت آنتی اکسیدانی پاستیل غنی سازی شده با جلبک Chlorella vulgaris با پاستیل معمولی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 12(1): 64-71.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب