رستمی گوهری, الهه, افشارمنش, محسن, سامی, مسعود. (1396). تأثیر پودر برگ پونه کوهی بر کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(2 (26) تابستان), 83-91.
الهه رستمی گوهری; محسن افشارمنش; مسعود سامی. "تأثیر پودر برگ پونه کوهی بر کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 2 (26) تابستان, 1396, 83-91.
رستمی گوهری, الهه, افشارمنش, محسن, سامی, مسعود. (1396). 'تأثیر پودر برگ پونه کوهی بر کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(2 (26) تابستان), pp. 83-91.
رستمی گوهری, الهه, افشارمنش, محسن, سامی, مسعود. تأثیر پودر برگ پونه کوهی بر کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 7(2 (26) تابستان): 83-91.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب