Salmani, Akram, Seifi, Esmaeil, Alizadeh, Mahdi, Ziaiifar, Aman Mohammad, Fereydooni, Hossein. (1395). Physicochemical changes in olive oil (cv. Koroneiki) due to fruit ripening and extraction method.. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(3), 1721-1728. doi: 10.30495/ijpp.2016.532687
Akram Salmani; Esmaeil Seifi; Mahdi Alizadeh; Aman Mohammad Ziaiifar; Hossein Fereydooni. "Physicochemical changes in olive oil (cv. Koroneiki) due to fruit ripening and extraction method.". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 3, 1395, 1721-1728. doi: 10.30495/ijpp.2016.532687
Salmani, Akram, Seifi, Esmaeil, Alizadeh, Mahdi, Ziaiifar, Aman Mohammad, Fereydooni, Hossein. (1395). 'Physicochemical changes in olive oil (cv. Koroneiki) due to fruit ripening and extraction method.', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(3), pp. 1721-1728. doi: 10.30495/ijpp.2016.532687
Salmani, Akram, Seifi, Esmaeil, Alizadeh, Mahdi, Ziaiifar, Aman Mohammad, Fereydooni, Hossein. Physicochemical changes in olive oil (cv. Koroneiki) due to fruit ripening and extraction method.. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 6(3): 1721-1728. doi: 10.30495/ijpp.2016.532687


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب