جوادی, افشین, علی نیا, آیسا. (1396). جایگزینی نیتریت با آناتو و برنج قرمز در فرآورده‌های سوسیس و کالباس. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(2 (26) تابستان), 95-104.
افشین جوادی; آیسا علی نیا. "جایگزینی نیتریت با آناتو و برنج قرمز در فرآورده‌های سوسیس و کالباس". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 2 (26) تابستان, 1396, 95-104.
جوادی, افشین, علی نیا, آیسا. (1396). 'جایگزینی نیتریت با آناتو و برنج قرمز در فرآورده‌های سوسیس و کالباس', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(2 (26) تابستان), pp. 95-104.
جوادی, افشین, علی نیا, آیسا. جایگزینی نیتریت با آناتو و برنج قرمز در فرآورده‌های سوسیس و کالباس. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 7(2 (26) تابستان): 95-104.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب