عمادی, حسین, مخیر, بابا, مهانی, آرزو. (1396). تأثیر کبالت در خوراک بر میزان برخی اسید آمینه‌های موجود در عضله ماهی اسکار سلطنتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(13), 75-82.
حسین عمادی; بابا مخیر; آرزو مهانی. "تأثیر کبالت در خوراک بر میزان برخی اسید آمینه‌های موجود در عضله ماهی اسکار سلطنتی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 13, 1396, 75-82.
عمادی, حسین, مخیر, بابا, مهانی, آرزو. (1396). 'تأثیر کبالت در خوراک بر میزان برخی اسید آمینه‌های موجود در عضله ماهی اسکار سلطنتی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(13), pp. 75-82.
عمادی, حسین, مخیر, بابا, مهانی, آرزو. تأثیر کبالت در خوراک بر میزان برخی اسید آمینه‌های موجود در عضله ماهی اسکار سلطنتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 4(13): 75-82.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب