تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 9,997 |
تعداد مقالات | 83,560 |
تعداد مشاهده مقاله | 77,800,537 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 54,843,357 |
تأثیر کبالت در خوراک بر میزان برخی اسید آمینههای موجود در عضله ماهی اسکار سلطنتی | ||
مجله علوم تکثیر و ابزی پروری | ||
مقاله 6، دوره 4، شماره 13، شهریور 1396، صفحه 75-82 اصل مقاله (298.86 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
نویسندگان | ||
حسین عمادی* 1؛ بابا مخیر2؛ آرزو مهانی3 | ||
1دانشیار گروه شیلات، واحد تهران شمال، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران شمال، ایران | ||
2استاد گروه شیلات، واحد تهران شمال، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران شمال، ایران | ||
3دانشآموخته کارشناسی ارشد، واحد تهران شمال، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران شمال، ایران | ||
چکیده | ||
5 گروه از ماهی های اسکار سلطنتی (Astronatus ocellatus) با میانگین وزن 8/0 گرم ، به مدت 90 روز در آکوآریومهای به ابعاد 40×30×30 سانتیمتر با تراکم 10 عدد در هر آکوآریوم، با دوزهای مختلف کلرید کبالت شامل .، 5/2، 3/0، 5/3 و0/4 میلی گرم در یک کیلوگرم غذا ، هر یک با 3 تکرار غذادهی شدند . میزان اسید امینه ها در عضله ماهی درتیمار شاهد و تیمار 4 میلی گرم کبالت در یک کیلوگرم غذا مقایسه گردید. نتایج به دست آمده نشان دادند که میران اسیدامینه تیمار شاهد در مقایسه با تیمار 5 تفاوت معنی داری داشت p<0/05)). میزان اسیدآمینه های لیزین (95/14) ، متیونین (14/3)، والین (54/9)، فنیل آلانین (84/30)، پرولین (01/7)، گلایسین (31/11)، ترئونین (74/8)، گلوتامیک اسید (18/30) میلی گرم در گرم عضله در ماهیهای تولیدشده با جیره حاوی 4 میلیگرم کلرید کبالت در یک کیلوگرم غذا ، بیشتر از ماهی های تولید شده در سایر جیرهها از جمله جیره شاهد بود.که هرکدام اثر مفیدی در ماهی دارند. | ||
کلیدواژهها | ||
اسکار سلطنتی Astronatus ocellatus؛ کلرید کبالت و اسید آمینه | ||
مراجع | ||
Allen, G. L. and Maguire, G. B. (1992). Effect of pH and salinity on survival, growth and osmorequlation in Penaeus monodon. Aquaculture. PP. 33-37. 2. Anadu, B. (2003). Growth responses of Tilapia zillii fed diets containing various level of ascorbic acid and cobalt chloride. Aquaculture. PP: 329-336. 3.Bakhshaei, M. (2007). What we know about cobalt? Expert Journal. No 65-66. 4.Fekrandish, Kh. (2004). The impact of adding food absorbents on catering, growth and survival of fenneropenaeus inddicus. Natural Resources University. Noor. 5.Lovell, T. (1988). Nutrition and feeding of fish. Published by Van Nastrand Reinhold, New York.260 P. 6.Moradi, R. (2008). Recognition of metal(cobalt). Journal of Scientific Information. Year 23. 7.Salek, M. (2000). Feeding aquacultures (cold fish, hydrothermal shrimp). Aslani Publication. 8.Sorinezhad. A., Kolbasi, M., Rezaei, V., Khadabandeh, S. (no date). The effect of triploid on improving qualitative indicators of trout. University of Agriculture and Natural Sciences. Hormozgan. 9.Sukhoverkhov, F.M., (2006).The effect of cobalt, vitamins, tissue preparation and antibiotics on carp production. FAO, Rome, 10 P. 10.Tacon, A. G .J. (1990). Standard methods for the nutrition and feeding of farmed fish and shrimp. Argent Laboratories press. PP: 4-24. 11. Tacon, A. G. J. (1990). Fish feed formulation and production. FAO, Rome, 11 P. 12. Yitzhak D.(2003). Glucose metabolism in the common carp (Cyprinus carpio L.): the effect of cobalt and chromium. Aquaculture. PP: 255-267.
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 301 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 236 |