ناطقی, لیلا. (1396). تاثیر استفاده از هیدروکلوئید کربوکسی متیل سلولز و امولسیفایر دی استیل تارتاریک اسید بر خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و ماندگاری نان تست غنی شده با آرد لوبیا‌چیتی و نخود. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(2), 41-59.
لیلا ناطقی. "تاثیر استفاده از هیدروکلوئید کربوکسی متیل سلولز و امولسیفایر دی استیل تارتاریک اسید بر خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و ماندگاری نان تست غنی شده با آرد لوبیا‌چیتی و نخود". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 2, 1396, 41-59.
ناطقی, لیلا. (1396). 'تاثیر استفاده از هیدروکلوئید کربوکسی متیل سلولز و امولسیفایر دی استیل تارتاریک اسید بر خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و ماندگاری نان تست غنی شده با آرد لوبیا‌چیتی و نخود', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(2), pp. 41-59.
ناطقی, لیلا. تاثیر استفاده از هیدروکلوئید کربوکسی متیل سلولز و امولسیفایر دی استیل تارتاریک اسید بر خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و ماندگاری نان تست غنی شده با آرد لوبیا‌چیتی و نخود. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 9(2): 41-59.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب