. (1393). تولید نوشیدنی برپایه عصاره های مالت، دارچین، شیرین بیان، میخک، جوز هندی و وانیل. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(شماره 3 و 4، پاییز و زمستان 93), 23-32.
. "تولید نوشیدنی برپایه عصاره های مالت، دارچین، شیرین بیان، میخک، جوز هندی و وانیل". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, شماره 3 و 4، پاییز و زمستان 93, 1393, 23-32.
. (1393). 'تولید نوشیدنی برپایه عصاره های مالت، دارچین، شیرین بیان، میخک، جوز هندی و وانیل', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(شماره 3 و 4، پاییز و زمستان 93), pp. 23-32.
. تولید نوشیدنی برپایه عصاره های مالت، دارچین، شیرین بیان، میخک، جوز هندی و وانیل. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 3(شماره 3 و 4، پاییز و زمستان 93): 23-32.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب