مجتهدی زنجیرآباد, معصومه, زمردی, شهین. (1396). تاثیر انواع پیش‌تیمارها بر ویژگی‌های رنگی و فیزیکوشیمیایی برش‌های بادمجان خشک شده با هوای داغ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(3), 13-23.
معصومه مجتهدی زنجیرآباد; شهین زمردی. "تاثیر انواع پیش‌تیمارها بر ویژگی‌های رنگی و فیزیکوشیمیایی برش‌های بادمجان خشک شده با هوای داغ". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 3, 1396, 13-23.
مجتهدی زنجیرآباد, معصومه, زمردی, شهین. (1396). 'تاثیر انواع پیش‌تیمارها بر ویژگی‌های رنگی و فیزیکوشیمیایی برش‌های بادمجان خشک شده با هوای داغ', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(3), pp. 13-23.
مجتهدی زنجیرآباد, معصومه, زمردی, شهین. تاثیر انواع پیش‌تیمارها بر ویژگی‌های رنگی و فیزیکوشیمیایی برش‌های بادمجان خشک شده با هوای داغ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 9(3): 13-23.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب