میرزائی, سیده مرضیه, محمدی ثانی, علی. (1396). تاثیر کاربرد صمغ دانه مرو بر بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(3), 97-103.
سیده مرضیه میرزائی; علی محمدی ثانی. "تاثیر کاربرد صمغ دانه مرو بر بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 3, 1396, 97-103.
میرزائی, سیده مرضیه, محمدی ثانی, علی. (1396). 'تاثیر کاربرد صمغ دانه مرو بر بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(3), pp. 97-103.
میرزائی, سیده مرضیه, محمدی ثانی, علی. تاثیر کاربرد صمغ دانه مرو بر بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 9(3): 97-103.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب